Over ons

Het realiseren en coördineren van alle facetten rondom het vakgebied E+W installaties, met de nadruk op elektra en ventilatie. Dit doen we op een degelijke, betrouwbare en pro-actieve manier door te handelen met kennis, rust, duidelijkheid en vakmanschap. Op deze manier willen we onze opdrachtgevers ontzorgen. Opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers kunnen er op vertrouwen dat samenwerken met Velegro 100% voor elkaar komt.
Wij zijn een duurzame partner die opereert op basis van lange termijn relaties en ketensamenwerking. Wij werken samen op basis van pro-actief handelen, gunnen en vertrouwen tegen scherpe commerciële voorwaarden.
Door heldere processen en verantwoordelijkheidsgevoel wordt kwaliteit vanzelfsprekend gerealiseerd. We werken met personeel dat staat voor kennis, verantwoordeljjkheidsgevoel, betrouwbaar en open communicatie. We hebben een flexibele, platte organisatie die snel kan inspringen op nieuwe technische en commerciële ontwikkelingen.
Wij willen niet de grootste installateur worden, maar wel de meest betrouwbare en een die de hoogste kwaliteits-standaarden naleeft en waar men 100% op kan vertrouwen. Zo kunnen wij zowel inspelen op grote complexe projecten als kleine klussen met ieder hun specifieke aanpak.

0348-565970
Contact    

Wij zijn trots op Velegro!

Velegro bv is op 1 september 1995 opgericht uit een samenwerking tussen Johan van Leeuwen en André Groen. De naam Velegro staat voor Ventilatie, Elektra door Van LEeuwen en GROen. Beginnend in een kippenschuur met slechts enkele medewerkers, is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf met ruim 35 gedreven en deskundige vakmensen.

Door de aannemende groei is Velegro in 1998 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan de Laan van Snelrewaard in Oudewater; het huidige pand.

In 1999 heeft Johan van Leeuwen de aansturing van het bedrijf in eigen handen genomen en heeft zelfstandig het installatiebedrijf verbreed tot een full service organisatie voor elektra en ventilatie. Samen met zijn zoon Ron van Leeuwen is Velegro zich steeds meer gaan onderscheiden op het gebied van veiligheid, kwaliteit en service. Velegro is KOMO-instal BRL 6001 gecertificeerd (zowel voor elektra als ventilatie) en een erkend VEV leerbedrijf. Deze ingeslagen weg heeft inmiddels vele vaste opdrachtgevers opgeleverd.

Na het overlijden van oprichter en directeur Johan van Leeuwen in april 2010 heeft Ron van Leeuwen het bedrijf overgenomen. Ron is samen met zijn deskundige personeel enorm gedreven om elke uitdaging aan te gaan. En daar zijn ze dan ook heel erg trots op.

In de afgelopen 20 jaar hebben velen Velegro  leren kennen als een installatiebedrijf dat veel waarde hecht aan eerlijkheid, kwaliteit en goede planning.