Ventilatietechniek voor renovatie

0348-565970
Contact    

Energiebesparing

Nederland heeft hoge ambities gesteld aangaande het energiezuinig maken van de bestaande woning- en kantorenvoorraad. Met de komst van het definitieve energielabel wat per 1 januari 2015 verplicht is bij de verkoop en verhuur van woning of kantoor, krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met deze ambities.

Om uw woning makkelijker te kunnen verkopen of verhuren is een hogere labelklasse en pre. Bij het renoveren van woningen en kantoren komt veel kijken. Diverse bouwkundige en installatietechnische aspecten dienen op elkaar afgestemd te worden. Bij het energiezuinig maken is het van essentieel belang dat de ventilatie van het een hoog niveau is. Dit vergt vakspecialisatie. Velegro heeft deze vakspecialicatie in huis en helpt u graag bij het maken van de juiste ventilatie oplossing. Zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenmilieu.

Meer weten over het definiteve energielabel

Schimmelgroei

Velegro-voorkom-vochtproblemen

Last van vochtplekken, schimmelgroei of een muffe lucht in huis of  op kantoor? Dan heeft u vochtproblemen. Als de luchtvochtigheid hoger is dan zeventig procent krijgen organismen als huisstofmijten en schimmels alle kans om te groeien. Ze verspreiden prikkelende stoffen (allergenen), waarvoor mensen met gevoelige luchtwegen allergisch of overgevoelig kunnen worden.

Bekende symptomen
Beslagen ramen
Schimmels en houtrot?
Pissebedden, zilvervisjes en slakken?

Hoogste tijd om in actie te komen. Voordat u gaat schrobben, los eerst de oorzaak op. Een hoge luchtvochtigheid wordt vaak veroorzaakt door slechte ventilatie. Tijd voor een grondige aanpak. Velegro is uw specialist in het renoveren van woningbouw en utiliteitsbouw.

Meer weten over schimmelgroei