Velegro ventilatietechniek

Ventilatiesystemen voor een beter woon- en werkklimaat

Nieuwbouw woningen zijn tegenwoordig steeds beter geïsoleerd, dit biedt vele voordelen echter gaat dit nog wel eens ten koste van de luchtkwaliteit. Doordat woningen geluids- en luchtdicht worden gemaakt, ontstaat er gebrek aan verse schone lucht. Dit kan gezondheidsklachten veroorzaken.

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de relatie tussen een  aangenaam binnenmilieu en productiviteit van de werknemers. Hieruit blijkt dat goed geventileerde kantoren een hogere productiviteit van werknemers oplevert.

Ventilatie wordt dus een steeds belangrijkere succes factor. Velegro loopt voorop in de ontwikkelingen van wet- en regelgeving, normering en certificering. Velegro behoort bij de eerste drie bedrijven die een certificaat in ontvangst mochten nemen voor BRL 6000-10. Deze norm draagt bij aan verhoging van de kwaliteit en gezond gebruik van ventilatiesystemen van woningen in Nederland. Doordat Velegro vanaf de start alle ontwikkelingen rondom ventilatie op de voet volgt, is Velegro de expert op het gebied van adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van alle lucht systemen.

Een goede luchtkwaliteit in de woning is beter voor uw gezondheidMeer weten
Verlaag het ziekteverzuim en verhoog de arbeidsproductiviteit van uw werknemersMeer weten
Verbeter uw binnenmilieu en voorkom of verhelp schimmelvorming en vochtproblemenMeer weten